Doorgaan naar inhoud
Leverancier van specerijen, noten en meer!
Leverancier/producent van specerijen, noten en meer!

Zuidvruchten

Zuidvruchten

Zuidvruchten zijn een verzamelnaam voor verse gedroogde vruchten. Los van onze kruiden kunt u ook terecht bij Power Spices voor de lekkerste en beste zuidvruchten. Een heerlijk tussendoortje en/of ideaal om de dag goed mee te beginnen. Wanneer u uw klanten de meest kwalitatieve zuidvruchten wilt bieden, dan kunt u vandaag nog contact met ons opnemen. Door nauwe samenwerkingen kunnen wij de zuidvruchten snel leveren en dat tegen zeer scherpe prijzen. 

Waar komen zuidvruchten vandaan?

Zuidvruchten zijn vaak afkomstig uit landen rond de Middellandse Zee. Door het mediterrane klimaat kunnen deze vruchten daar groeien. De meeste mensen denken dat zuidvruchten alleen uit deze regio komen, echter is dat niet het geval. Een groot deel van de zuidvruchten is ook afkomstig uit Californië en Zuid-Amerika. 

Doordat het in deze gebieden het hele jaar door vrijwel altijd warm is, kunnen de zuidvruchten hier groeien. In de winter valt hier nauwelijks regen en vriest het niet.

Gedroogde zuidvruchten

Zuidvruchten worden vaak gedroogd, typische gedroogde zuidvruchten zijn dan ook:

 • Rozijnen
 • Abrikozen
 • Pruimen
 • Dadels
 • Vijgen

 • Voordelen van zuidvruchten

  Zuidvruchten kennen vele voordelen. Zeker wanneer u zich aan een gezond voedingspatroon houdt. Ondanks dat deze vruchten vaak worden gedroogd, blijven de vezels, gezonde vetten, vitaminen en mineralen behouden. Zo wordt de kans op ziektes als hart- en vaatziekten verkleind. Wanneer u op zoek bent naar een gezonde snack tussendoor dan kunt u het beste kiezen voor zuidvruchten. Door het natuurlijke drogingsproces, blijven veel van de goede eigenschappen behouden en bevatten ze meer energie en hogere voedingswaardes dan verse zuidvruchten. 


  Zuidvruchten

   

  Waarom kiezen voor Power Spices?

  Of u nu zuidvruchten wilt aanbieden in uw restaurant, supermarkt of elders, Power Spices levert altijd de beste zuidvruchten zowel vers als gedroogd. Naast de vruchten kunt u bij ons ook terecht voor allerlei kruiden en specerijen voor de scherpste prijzen en de snelste levertijden. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


  Contact

  Heeft u vragen over onze zuidvruchten? Of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 010-720 0806. Wilt u liever contact via de mail, dan kunt u mailen naar info@powerspices.nl. Bent u nog op zoek naar een vaste kruidenleverancier binnen Nederland? Kom dan gerust langs bij ons op locatie. Adres: Weg en land 12, 2261DB Bergschenhoek. Blijf op de hoogte van Power Spices door ons te volgen op Instagram.