Doorgaan naar inhoud
Leverancier van specerijen, noten en meer!
Leverancier/producent van specerijen, noten en meer!

Over ons

Wij leveren de beste kruidenmixen, specerijen en andere smaakmakers!

Onze kruiden worden gehaald uit allerlei natuurlijke bronnen zoals plantwortels, bladeren, zaden en vruchten. Naast het verrijken van de smaak van een maaltijd, kunt u kruiden en specerijen bijvoorbeeld ook prima gebruiken om de houdbaarheid van vleesproducten te verlengen.

Hoge kortingen

Onze prijzen baseren wij normaal gesproken altijd op een staffelprijs. Zo betaald u dus nooit teveel voor uw kruiden en specerijen. Dit gecombineerd met onze snelle en gebruikersvriendelijke website, maakt dat wij de juiste partner zijn voor u.

Kwaliteit & service

Als u grote hoeveelheden kruiden en specerijen inkoopt, dan wilt u natuurlijk verzekerd zijn van de juiste kwaliteit. Als kruiden groothandel hechten wij daarom veel waarden aan de kwaliteit, smaak en voedselveiligheid van onze producten.

Aangezien wij onze klanten willen verzekeren van de beste kwaliteit kruidenmixen, voeren wij continu inspecties uit. Via deze weg kunnen wij zowel de smaak als de kwaliteit van onze producten behouden. Aanvullen staan wij nauw in contact met onze leveranciers. Ook hier voeren wij regelmatig productcontroles uit, zodat onze klanten nooit voor verrassingen komen te staan.

Onze kruidenmixen zijn verkrijgbaar in variërende hoeveelheden. Hierbij houden we rekening met de wensen en behoefte van onze klanten. Ongeacht de hoeveelheid kruiden die u bij ons afneemt, zorgen wij ervoor dat onze leveringen voldoen aan de kwaliteitseisen van zowel professionele chef-koks als grootschalige cateringbedrijven. Wij zijn uw perfecte partner op het gebied van kruiden en specerijen.