Doorgaan naar inhoud
Leverancier van specerijen, noten en meer!
Leverancier/producent van specerijen, noten en meer!

Specerijen groothandel

Specerijen groothandel

Specerijen groothandel voor de beste specerijen en kruiden, dat is waar Power Spices bij komt kijken. Bij Power Spices zorgen wij als specerijen groothandel ervoor dat u als ondernemer, uw kruiden en specerijen snel geleverd krijgt in Nederland. U kunt dan ook enkel bij ons bestellen als u beschikt over een bedrijf, wij leggen de focus dus op de B2B markt. Meer informatie over onze specerijen groothandel? Neem dan gerust contact met ons op.

Specerijen of kruiden

Flauw eten? Daar houdt niemand van. In de Gouden eeuw waren kruiden en specerijen ook erg gewild en dat was ook terug te zien in de prijzen. Maar wat is nu precies het verschil tussen specerijen en kruiden? Dit is een vraag die wij wel eens gesteld krijgen door onze klanten. Het verschil zit hem in de herkomst en de structuur van planten. 

Zo komen kruiden voort uit planten die in landen groeien met een gematigd klimaat, hiervan worden de stengels en bladeren gebruikt. Specerijen komen voort uit wortels, zaden of meeldraden die groeien in landen met een warm of tropisch klimaat.

Specerijen groothandel Rotterdam

Wilt u gebruik maken van onze specerijen groothandel Rotterdam? Vraag direct naar de mogelijkheden. Wilt u direct langskomen bij onze vestiging om een beeld te krijgen van ons bedrijf, dan bent u altijd van harte welkom. Wij streven met onze specerijen groothandel Rotterdam altijd de snelste levertijden na. 

Specerijen Groothandel

Contact

Heeft u vragen over onze specerijen groothandel? Of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 010-720 0806. Wilt u liever contact via de mail, dan kunt u mailen naar info@powerspices.nl. Bent u nog op zoek naar een vaste kruidenleverancier binnen Nederland? Kom dan gerust langs bij ons op locatie. Adres: Weg en land 12, 2261DB Bergschenhoek. Blijf op de hoogte van Power Spices door ons te volgen op Instagram.