Doorgaan naar inhoud
Leverancier van specerijen, noten en meer!
Leverancier/producent van specerijen, noten en meer!

Kruidenfabriek

Kruidenfabriek

Bij Power Spices proef je daadwerkelijk het verschil in smaak. Wij beschikken over onze eigen kruidenfabriek waar wij kruiden bereiden van de hoogste kwaliteit. Power Spices is daarom de ideale kruidenleverancier voor uw bedrijf. Alles is bij ons in eigen beheer, waardoor wij de kwaliteit kunnen garanderen en snel leveren. Nergens anders zult u betere kruiden vinden als bij onze kruidenfabriek. Wilt u het verschil proeven? Neem dan contact met ons op en wellicht kunnen wij wel wat betekenen voor uw bedrijf!

Kruiden mengerij

Met meer dan 35 jaar ervaring in de kruidenwereld, zijn wij de nummer #1 kruidenleverancier van Nederland. Veel kruiden leveranciers importeren de kruiden vanuit het buitenland, waar het wordt geproduceerd in een kruidenfabriek van een derde partij. Bij Power Spices is dit niet het geval. Wanneer u uw eigen kruiden wilt samenstellen, dan bieden wij de mogelijkheid hiervoor. Het realiseren van uw eigen kruiden merk, was nog nooit zo makkelijk. Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden.

 

Kruidenfabriek


Kruidenverpakker

Denkt u erover na om uw eigen kruiden op de markt de brengen? Kies voor Power Spices! Met meer dan 35 jaar aan ervaring en onze eigen kruidenfabriek, zijn wij zeker van onze kwaliteiten. Om het u makkelijk te maken kunt u het hele proces aan ons uitbesteden. Wat komt hier dan bij kijken? Denk bijvoorbeeld aan een van de punten zoals gebruik maken van onze kruiden mengerij om u eigen smaak te ontwikkelen (mocht u dit willen). Ook kunt u kiezen voor onze kruidenverpakker. Zo heeft u niet alleen een eigen smaak, maar ook heeft u een eigen verpakking voor uw kruiden. 


Contact

Heeft u vragen over onze kruidenfabriek? Of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 010-720 0806. Wilt u liever contact via de mail, dan kunt u mailen naar info@powerspices.nl. Bent u nog op zoek naar een vaste kruidenleverancier binnen Nederland? Kom dan gerust langs bij ons op locatie. Adres: Weg en land 12, 2261DB Bergschenhoek. Blijf op de hoogte van Power Spices door ons te volgen op Instagram.