Doorgaan naar inhoud
Leverancier van specerijen, noten en meer!
Leverancier/producent van specerijen, noten en meer!

Kruiden importeur

Kruiden importeur

Kruiden importeur Power Spices, is de nummer #1 kruiden importeur van Nederland. Onze smaakmakers leggen duizenden kilometers af voordat ze aankomen bij een van onze klanten. Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare kruiden importeur, dan zijn wij de partner waar u op zoek naar bent. Als kruiden importeur dienen wij ons te houden aan verschillende regels en kwaliteitseisen. Hieronder komt u hier meer over te weten. Wilt u direct bestellen bij ons? Neem dan gerust contact met ons op.

Producteisen - Kruiden importeur

Als kruiden importeur halen wij onze kruiden uit verschillende delen van de wereld. Natuurlijk zijn wij dan ook verplicht om aan strenge productie eisen te voldoen, zo bent u er zeker van dat onze kruiden geheel veilig zijn en van de hoogste kwaliteit. Zo geven wij aan bij de NVWA waar onze kruiden vandaan komen en aan wie wij leveren. Verder dienen wij ons ook te houden aan het voedselveiligheidsplan van de Europese wet. Wilt u precies weten hoe proces eruit ziet? Neem dan gerust contact met ons op. 


Kruiden importeur Rotterdam

Heeft u een kruiden importeur als partner waarvan de kwaliteit achteruit gaat? Schakel dan over naar Power Spices. Wij zijn de beste kruiden importeur van Rotterdam. Importeurs gaan steeds vaker te werk met planten van slechte kwaliteit om kosten te besparen. Dit gaat ten koste van de kwaliteit van de kruiden. Kies daarom voor een betrouwbare partner. Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

 

Kruiden importeur

 

Kruiden importeur Schiedam

Heeft u een bedrijf in Schiedam of omgeving dat zich bevindt in de horeca of actief is binnen de supermarktbranche? Power Spices is dan de ideale partner voor het leveren van de beste kruiden tegen zeer scherpe prijzen. De kruiden importeur Schiedam die u altijd snel levert. 


Contact

Heeft u vragen over ons als kruiden importeur? Of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 010-720 0806. Wilt u liever contact via de mail, dan kunt u mailen naar info@powerspices.nl. Bent u nog op zoek naar een vaste kruidenleverancier binnen Nederland? Kom dan gerust langs bij ons op locatie. Adres: Weg en land 12, 2261DB Bergschenhoek. Blijf op de hoogte van Power Spices door ons te volgen op Instagram.