Doorgaan naar inhoud
Leverancier van specerijen, noten en meer!
Leverancier/producent van specerijen, noten en meer!

Kruiden groothandel

Kruiden groothandel

Kruiden groothandel Power Spices, levert de beste specerijen en kruiden van Nederland. Zoekt u nog een kruiden groothandel binnen Nederland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons klantenbestand is heel divers. Momenteel leveren wij aan supermarkten, voedselverwerkers, restaurants en webshops. Wilt u kunnen afnemen bij onze kruiden groothandel? Dan moet u beschikken over een geldig KVK nummer en BTW nummer. Voor meer vragen over onze kruiden groothandel kunt u altijd contact met ons opnemen.

Kruiden groothandel Rotterdam

Power Spices is de nummer #1 kruiden groothandel Rotterdam. Beschikt u over een supermarkt of restaurant in de buurt van Rotterdam? Kies dan voor Power Spices. Met ons ruime assortiment kruiden en specerijen, heeft u altijd genoeg keuze en dat tegen de scherpste prijzen. Daarnaast zorgen wij er ook altijd voor dat onze kruiden op tijd geleverd worden. Zeker wanneer u in de buurt van Rotterdam woont, dan zullen wij de kruiden nog sneller bij u bezorgen!

Kruiden groothandel Schiedam

Bent u nog op zoek naar een kruiden groothandel Schiedam? Bezoek dan Power Spices. Ons bedrijf zit gevestigd in Rotterdam en is de perfecte partner voor uw bedrijf om kruiden te leveren. U profiteert van de hoogste kwaliteit en de scherpste prijzen. Kom gerust langs bij onze vestiging om een impressie te krijgen van onze kruiden groothandel Schiedam. Zo kunt zelf een beeld krijgen hoe het proces er aan toe gaat en dat u de beste partner in kruiden heeft. 

Kruiden groothandel

Jarenlange ervaring - Kruiden groothandel

Bij Power Spices zijn wij al jarenlang actief en hebben wij een passie voor kruiden. Dit verschil proeft u dan ook direct. Onze kruiden komen van de beste planten uit Marokko. Om de beste kwaliteit te blijven leveren, voeren wij continue inspecties uit. Zo kunnen wij onze klanten garanderen dat zij alleen maar het beste van het beste krijgen.

Laat uw klanten de beste kruiden van Nederland vandaag nog ervaren.  
Vraag direct naar de mogelijkheden en de prijzen door telefonisch contact met ons op te nemen. 


Contact

Heeft u vragen over onze kruiden groothandel? Of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 010-720 0806. Wilt u liever contact via de mail, dan kunt u mailen naar info@powerspices.nl. Bent u nog op zoek naar een vaste kruidenleverancier binnen Nederland? Kom dan gerust langs bij ons op locatie. Adres: Weg en land 12, 2261DB Bergschenhoek. Blijf op de hoogte van Power Spices door ons te volgen op Instagram.